Helandeunder i kyrkan


Fullsatt i Pingstkyrkan trots ihållande regn

Att ha ett möte en regning måndagskväll kanske var alltför optimistiskt. Jag tänkte att nu kanske det inte kommer så mycket folk trots att vi har ett intressant besök av en evangelist från England som fått se många mirakel på sina möten.
Redan en timme innan mötet skulle börja kom det folk. De var från Säffle, Karlskoga, Storfors, Hällefors, Molkom och Filipstad. När klockan var sju fick vi börja bära in fler stolar, men det räckte ändå inte till. Vi fick hänvisa folk att gå in i lokalen bredvid också.
I mötet sjöng vår lovsångskör och sen började Paul Bennison berätta om hur Gud kallade honom att resa till olika länder. I sig själv hade han inte mycket tro i början, men Gud gjorde fantastiska under och tecken. Paul och hans team fick flera profetiska tilltal igår till olika människor i mötet. Heidi som var med i teamet frågade mig om det fanns ett svensk ord som heter Jantelagen. Det ordet hade Gud gett henne. Så började hon be att Jantelagens påverkan på människorna i Filipstad skulle få släppa sitt grepp. Jantelagens uttryck, att du inte ska tro att du är något och att du inte ska tro att du duger till någonting, måste bytas ut. Gud ser ett värde i oss och han vill använda oss för att förändra vårt land. Med Guds gåvor i funktion i ditt liv kan du uträtta något positivt.

Helad

Idag på morgonen fick jag rapport från en som var med på mötet. Det var en man i 20-årsåldern. Han har haft en halsböld och haft feber och huvudvärk i flera veckor. Han har sökt läkare och fått pencillin, men han har inte blvit nämnvärt bättre. I sin förtvivlan gick han dag efter dag till läkaren som inte visste vad han skulle hitta på. Idag ringde den unge mannen och berättade att tempen var OK och att bölden var borta. Han hade inte längre ont i huvudet.
På vår samling ikväll kommer vi säkert att få höra mer från andra som också upplevt Guds kraft i sina liv.
image35
Här ser vi en del av publiken som var med i Pingstkyrkan. I förgrunden syns vår dator och projektorn som projicerar sångtexterna på väggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0