Insamling på Erikshjälpen

image38

De båda iranska döva bröderna har kämpat för dövas rättigheter i Iran. Då dödades deras far och de misshandlades och sattes i fängelse. Sedan de blivit kristna i Sverige vilar en dödsdom över dem som verkställs om de utvisas till sitt hemland.
Nu försöker Migrationsverket svälta ut bröderna och knäcka deras vilja eftersom man inte kan avvisa dem till Iran utan deras samtycke. Man har kraftigt skurit ner deras bidrag. Utan hjälp från medmänniskor svälter de ihjäl! Från och med onsdag den 30 maj finns en hink på Erikshjälpen Second Hand i Filipstad där du kan lägga mat, bröd och annat ätbart. Det finns också en bössa där du kan lägga pengar som förmedlas till bröderna.
Migrationsverkets beslut grundar sig på en 11 år gammal bedömning som gjordes innan den hårdföre president Ahmadinejad tillträdde. Vi kräver att Migrationsverket gör en ny bedömning och låter bröderna stanna i Sverige!

Kommentarer
Postat av: pastor Ewa

Hej!
Vi ber för att bröderna ska få stanna. Vi kämpar bla för en familj från Usbekistan här i PK i Skara. Som fått TUT till nov -06 men nu är deras fall under prövning.
Blessings

2007-05-31 @ 09:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0