TÄNKVÄRT

Idag hinner jag inte skriva mycket.
Å andra sidan kan det räcka med endast en kort bmening för att man skall få igång funderingar och reflexioner. Jag var till Hälsokostaffären och köpte Kan Yang och fick då ett gratis ex av tidningen HÄLSA. Där stod ett citat av Esther Lederer som är mycket tänkvärt.

"ATT HÅLLA KVAR FÖRBITTRING ÄR SOM ATT LÅTA NÅGON DU AVSKYR FÅ BO HYRESFRITT I DITT HUVUD"

Jag träffade en kvinna igår som varit med om mycket svåra saker i sitt liv. Hon är så stark och levnadsglad idag trots allt. Hemligheten är att hon kunnat förlåta och gå vidare i livet. Hon berättade vilken kraft som frigjordes i det ögonblick som hon kunde förlåta den person som varit mycket hård och brutal mot henne när hon var liten.
Ibland kan man inte förlåta i sin egen kraft. Då kan man få hjälp av Gud att få ta del av Jesu kärlek och låta hans frid, kärlek och helige Ande få hjälpa att av hjärtat låta bitterhet, agg och grämelse få släppa sitt grepp. Då börjar energin, immunförsvar et och livsglädjen att rinna tillbaka. Det finns flera exempel på människor som lidit av reumatism, men när de kunnat förlåta så har de blivit helade.
Gud välsigne dig att få uppleva glädjen i att leva i nåd och försoning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0