Aktiva gudstjänstbesökare

Idag har vi haft en bönegudstjänst i Betel i Hällefors. Ibland när vi haft en gudstjänst enbart inriktad på bön, har det inte brukat komma riktigt lika mycket folk som vanligt. Idag var vi rätt så många och alla var såå aktiva, glada och ivriga att berätta vad de fått höra från Gud.
Efter sång, lovsång och en stund av tacksägelse lämnades ordet fritt. Tomas, Lars-Åke, Heather, Emmanuel, Valentine, Inger och jag var några som berättade sånt som Gud lagt i våra hjärtan. Vi hade i princip alla samma inriktning. Vi vill nå ut till ungdomarna i Filipstad och Hällefors. Vi ser hur fler och fler ungdomar mår dåligt och det händer att ungdomar tar sina liv. Man ser inget hopp och hittar inga vuxna som tycks bry sig och som tar sig tid att lyssna på ungdomarna. Vi behöver ge dem hopp, ideal och visa att man kan leva i en relation till Gud. Vår gudstjänst var som ett starkt rop att få ideer och uppleva Guds ledning hur vi kan nå ut till dagens ungdomsvärld.
På onsdag börjar vi igen med ONSDAGSKUL i Pingstkyrkan. Veckan därpå börjar de i Betel. Genom Onsdagskul når vi ett 50-tal barn och ungdomar. Kanske kan vi göra något under sportlovsveckan? Ja, vi ska samtala om det i morgon då vi har styrelsemöte.
Vi planerar även att ge ut en tidning till de flesta hushåll i Hällefors-Filipstad.
Vi har flera starka vittnesbörd och på lördag ska jag intevjua en kvinna som blivit helad och som haft en nära-döden-upplevelse.
Efter gudstjänsten åt vi mat tillsammans och sen brakade afrikanerna loss i sånger och lovsånger. Hääärligt! Inger fick med sig hela församlingen runt i en dans med afrikanska rytmer och sång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0