27 juli-Kyrkornas dag i FILIBJURVECKAN

Det blir massor av aktiviteter under Kyrkornas Dag i Filibjurveckan 21-27 juli.
Söndagen inleds redan klockan 10 med en gudstjänst på Stora Torget i Filipstad. Sångaren Daniel Viklund kommer att sjunga och Peter Johansson predikar. Mötesledare är Bengt Sjöberg.
Klockan 15.30 kör vi igång med en HOPPBORG från företaget HOPPSAN i Hällefors där jag hämtat denna bild på en av hoppborgarna. Klockan 16 blir det en konsert med sångaren Daniel Viklund och eventuellt hans kör Audiens. I vilket fall ska han ha med sig en del ungdomar som skall hjälpa till med en del sånger. Då kommer vi även att ha allsång och få igång publiken i några välkända läsarsånger och modernare lovsånger.
Peter Johansson kör samtidigt igång med KOKOSBULLEMASKINEN OCH MINIMOTORCYKLARNA DRAR IGÅNG EFTER KONSERTEN MED DANIEL.


Klockan 20.30 blir det fullt ös på Stora Torget då bandet NO BRAKES som drar igång på scenen helt utan bromsar. Vi serverar bullar, saft och kaffe och hioppas få många fina samtal med stans ungdomar.
Kyrkorna i Filipstad tycker att det är jätteroligt att vi får göra denna utåtriktade satsning tillsammans. Syftet är först och främst att få presentera det glad budskapet=evangeliet om JESUS KRISTUS. Det kan göras på många olika sätt och förpackningen är inte densamma som för 100 år sedan.
Bilden nedan är från ett möte i Pingstkyrkan där några av ungdomarna från dala-Järna sjunger. De kommer från den församling där Daniel Viklund är pastor och dessa ungdomar kanske också kommer med den 27 juli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0