Sportlovsaktiviteterna i kyrkan-succé

Jag tror och har hört att de 24 barn som deltog i Kristen Gemenskaps sportlovsaktiviteter i Pingstkyrkan och i Ferlinskolans idrottshall var mycket nöjda och glada. Varje dag fick de lyssna på en berättelse, leka olika lekar, tävla, sjunga och spela, rita, måla och göra hobbyarbeten, spela fortboll, innebandy, handboll, volleyboll och spela biljard och bordtennis.
Kyrkan ordnade med lunch varje dag och maten gick åt, det vill jag lova! På fredagen serverades pizzor av modell mindre, men det åts desto fler! På torsdagen gjorde vi plättar och pannkakor med sylt och bär. Någon dag var det choklad och smörgås.
Det var flera nya svenska barn som kom och sen var det våra barn från Libanon, Kosovo, Albanien, Irak, Armenien och Nigeria.
Under veckan har vi märkt att vi har flera duktiga ledare som förut inte deltagit i barn- och ungdomsverksamheten, men nu kommer de att bli anlitade.
Dorid från Irak ska fortsätta kontakterna med ungdomarna. Varje fredag klockan 16-17 blir det aktiviteter i sporthallen på Åsenskolan.
Varje onsdag har vi ONSDAGSKUL både i Pingstkyrkan och i Betel. Någon dag framöver ska vi spela bowling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0