Familjedag


Idag har min fru och jag varit till Mullhyttan och Örebro för att träffa våra söner Josef och Joels familjer. Josef är i Indonesien för att träna bibelskoleelever och undervisa utifrån sin bok KLASSISK KRISTENDOM. Hans bok har nyligen kommit ut på indonesiska delvis bekostad av Kristen Gemenskap.
För att avlasta Maria som nu ensam har ansvaret för de fyra pojkarna ( då Josef är i Indonesien) tog vi med oss Samuel hem. Han var så glad för detta att han packat sin väska redan i måndags! Maria har inte mått så bra ett tag. Det var så roligt att höra hur församlingen i Mullhyttan stöttat henne genom att någon varje dag kommit med färdiglagad mat eller bjudit hem dem på mat. Vilken underbar gemenskap och sammanhållning det kan vara i en kristen församling.
Vi tog med oss Samuel till GOSPEL MEDIA där vi hälsade på Joel och passade på att ta med en låda böcker och kolla på de nya tidningarna JULSNÖ och ONE. (Se bilder nedan)
Sen for vi hem till Shkurte (Joels fru) och Andrea och Samuel fick leka en stund. Shkurte skall snart få barn och vi gläds över att få vårt sjunde barnbarn.



Samuel spelar Bolibompa-spel.



Julsnö och ONE som ges ut på GOSPEL MEDIA



Josef och Maria med "storfamilj" då de bodde i Pakistan.



Joel med dottern Andrea.



Johannes med dottern Madeleine som här firar sin treårsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0