Många nya människor i kyrkan i Örebro

Det blev ett jättebra möte i Örebrokyrkan i söndags kväll. Man har förlagt sina söndagsgudstjänster till Metodistkyrkan i Örebro på grund av att det kommer så mycket folk till mötena. Flera av deltagarna som kom till gudstjänsten har bott i Filipstad, Hällefors eller Storfors tidigare. Några var med på ett evangeliskt kristet möte för första gången i sitt liv, men stortrivdes i den avspända atmosfären. Gudstänsten började för övrigt med fika!
Vi sjöng flera sånger och hade god hjälp av en grupp från Burundi som brukar vara med på mötena i Filipstad. Sten-Olov Arnesson och Johannes Sjöberg var också med och spelade och sjöng. Jag tror att det fanns folk från minst elva länder.
I slutet av mötet var det flera som kom fram för förbön. När vi bad för dem upplevde de Guds kraft och några fick göra starka andliga upplevelser. En man som fick förbön sa att vi som bad för honom sagt precis de ord som var en del i de stora avgöranden som han stod för i livet. Nu fick han vägledning utan att vi egentligen visste vad det handlade om. Han hade inte berättat någonting om det innan vi bad. Det var Guds Ande som upplyste både oss och mannen om de vägval som han stod inför. Nu kände han sig vägledd och tacksam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0