TID ATT LYSSNA

Vi har haft underbara och andligt starka möten med evangelist Roger Larsson. Han har förmedlat hälsningar från Gud till oss som församling och till ett flertal enskilda åhörare. Flera människor blev mycket starkt berörda av Guds helige Ande.
Mötena har präglats av gudsnärvaro i helighet och stillhet. Mycket folk har samlats både från Hällefors och Filipstad, men också från hela Värmland och även andra orter.
Roger hade med sig ett team bestående av Eva-Lotta Blomkvist, Alsione Nyström och Magnus Henriksson. De deltog med vittnesbörd, förbön och information om Evangelistfonden vars syfte är att hjälpa fram unga evangelister i Sverige och Norden som är villiga att gå ut med evangeliet=det glada budskapet om Jesus Kristus.
Här några kort från mötena som hölls i Pingstkyrkan i Filipstad och Betel, Hällefors.


Eva-Lotta berättar hur hon fick förmedla Guds kärlek till en mötesbesökare som kom till "hennes" kyrka för första gången. Eva-Lotta ville med sitt vittnesbörd visa hur viktigt det är att vi lär oss lyssna till Guds röst och vågar agera efter vad vi hör. Eva-Lotta jobbar i en församling inom Svenska Kyrkan. Roger Larsson är medlem i Frälsningsarmén.


Roger Larsson predikar i Betel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0