Guds ord bär frukt

Förra helgen talade min bror Stanley och jag i Pingstkyrkan Holmegården i Holmedal-Årjäng. Flera har hört av sig och berättat hur de upplevde samlingarna.
Igår ringde en man och berättade att han blev så inspirerad att han åkte iväg till ett servicehus och gick runt till de äldre och vittnade om Gud för dem. Nu ville han veta om han gjorde rätt när han ledde dem i bön till en personlig frälsningsupplevelse. Mannen berättade hur "öppet" det är att berätta om tryggheten i tron på Jesus. "Tänk! Folk är så längtande och så mottagliga" sa mannen som fått bedja med flera människor den senaste tiden.
När man får höra såna saker hur predikan tas emot och hur Guds ord sätter folk i aktivitet då blir man glad. När det predikas en tro på Jesus så att folk blir motiverade och får tillit till bibeln-då blir folk engagerade.

När vi var i Årjäng ordnade vår värdfamilj Gun och Sven-Åke Oscarsson en middag i Tångens missionshus. Där fick vi också tillfälle att höra när skeppsredaren Sven-Olof Kristensson från Donsö i Bohuslän berättade om sitt liv. Han har ofta upplevt Guds ledning när han skall göra affärer. Han berättade om sin ungdom och hur Gud ledde honom att köpa en egen båt. Nu äger han ett flertal oljetankers bland annat. Han har fått vara en kanal för Guds välsignelser och många är de evangelisationssprojekt som fått stöd av honom.
Här några kort från Tångens missionshus och vår middag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0