Roligt leda nya människor till tro på Jesus

Vi var inte så många på kvällens bönesamling. Ibland blir det mer intimt och mer engagerat i mindre samlingar. Det blev det verkligen ikväll. Det är så roligt att leda nya människor fram till en tro på Jesus.
En man som haft svåra upplevelser i sitt land fick ikväll förbön för sin svåra huvudvärk. Direkt när vi bad försvann värken. Då pekade han på ett annat ställe där han också hade ont. Vi la våra händer på honom igen och bad på olika språk. När vi satte oss vid bordet igen utbrast mannen att också denna värk var borta.
I sitt land hade han blivit svårt slagen av polis. Av rädsla för polisen vågade han inte gå till sjukhuset. I stället fick föräldrarna till mannen som låg i koma kontakta en vän som var läkare. Denne kom hem och undersökte mannen. Sedan lång tid har han haft värk och glömsk. Nu tror vi att Gud hjälper honom.
Söndagen den 13 september ska vi få döpa mannen och hans fru. De kommer från ett muslimskt land, men har blivit så facinerade av Jesus.
Ikväll hade de som kom så många frågor och det var så roligt att försöka svara på allt och leta i bibeln efter vad Gud säger om det som händer och som ska hända.
Har idag också träffat en man som brinner för att nå vår region med evangeliet. Han var så tänd och den iver och hängivenhet är något som jag är djupt tacksam för. Ensamma kan vi inte nå filipstads- och hälleforsbor. Vi behöver vara flera som hjälps åt.
Gud låt mig få leva i Din vilja och led mig varje dag till människor som hungrar och törstar efter att lära känna Dig.
Jag är glad att få leva i Din närhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0