Engagerad styrelse i Kristen Gemenskap

Ikväll hade vi styrelemöte i församlingen.


Vi är så tacksamma för att Gud hjälpt oss med ekonomin och att vi kan uppmana årsmötet att utöka missionssatsningarna till exempel Bangla Desh.
Vi är också så glada för att vi kunnat amortera av lånet på vår kyrka. I dessa kristider känns det helt rätt att försöka bli skuldfri som församling och ideell organisation. Gud är god och hjälper år efter år.
Ikväll planerade vi även för att på allvar komma igång med ungdomssamlingar, dels för äldre ungdomar i Hällefors och för tonåringar i Filipstad. Vi kommer fömodligen att få hjälp från en evangelist i Örebro, men sen har vi flera duktiga medlemmar som studerat bibeln extra mycket en tid och som är duktiga att dela med sig av vad de upplevt med Jesus Kristus.


Vi fikar alltid och oftast äter vi middag tillsammans. Ikväll hade jag fixat goda smörgåsar. Vi tar också tid till bön och samtal. Det är så viktigt med gemenskapen och inte bara hasta igenom de 12 punkterna på dagordningen.
En rolig sak som kommer i vår är en musikal som  kyrkorna i Lindesberg sätter upp med Gösta Palm i spetsen. Det blir fredagen den 20 mars klockan 19 på Folkets Hus i Filipstad.
Vi samtalade om att utöka antalet basgrupper eftersom gruppen i Hällefors ökat den sista tiden. Det är alltid svårt att dela en sammansvetsad grupp, men syftet är inte att vi ska ha det mysigt utan att fler och fler skall komma med i gemenskapen och få uppleva Jesus i sina liv. Att i en mindre grupp få möjlighet att ställa frågor, få ifrågasätta, få förbön och dela en djup andlig gemenskap med andra sökare.
Ett annat område som vi pratade om var hur vi kan utöka samarbetet med övriga församlingar. Vi vill inte isolera oss och vi tror att vi behöver varandra och ska vara mån om våra trossyskon. Om den inbördes kärleken fungerar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0