Läs Dagen i morgon fredag

Som ni märker är det lite stiltje i skrivandet så här i semestertider.
Jag läser flera böcker, studerar bibeln och lyssnar på en Willow Creek-konferens allt för att ladda batterierna till hösten.
Får många tankar och idéer inför framtiden. Har också gjort ett flertal djupare reflektioner kring församlingens verksamhet, samarbetet mellan kyrkorna i stan liksom situationen för kristen tro i vårt land. Hoppas återkomma med några artiklar.
Nu är också tid för bärplockning och svamputflykter. Det gäller att gilla läget när det regnar och ta fasta på allt som man kan göra när regnet smattrar ner. Hoppas bara att det blir uppehåll på lördag och söndag då vi har Filibjuraktiviteter på Stora Torget i Filipstad. INDIGO:s rockkonsert lördag kl.20.30 och söndagens olika arrangemang.
I morn kan du läsa DAGEN som uppmärksammar arbetskraftsinvandringen. Den nya lagen tycks vara mer anpassad för bärplockare från Vietnam och dataexperter från Indien än asylsökande som lärt sig svenska och anpassat sig till svenska förhållanden och som själva visat sån energi och framåtanda att de skaffat arbete. De har nästan ingen chans att byta spår och söka uppehållstillstånd pga arbetet. DAGEN skriver och Michail som skaffat fyra!!!!arbeten, men där Miggan säger att man ska ha EN arbetsgivare. Michail och jag har idag blivit intervjuade av Jakob Zetterman på DAGEN. Läs hans artikel! Den är bra och belysande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0