Händelseutvecklingen i Iran


www.expressen.se/Nyheter/1.1613937/neda-dor-framfor-kameran



Mina iranska vänner skickar mig e-mail och klipp från upproret i Iran. De ringer och berättar att regimen anlitat araber från olika länder i Mellanöstern för att skjuta på det iranska folket. Fruktansvärt upprörande!
Världen måste få veta vad som händer.
Iranska ungdomar skriver sina testamenten och lämnar till sina föräldrar innan de går ut på gatorna och kämpar för friheten. Mullornas tyranni kväver ett helt folk.

Många kristna iranier ber i dessa dagar om frihet för evangeliet. Det finns många husgrupper som samlas i hemmen för att läsa bibeln och be. De ser på sattelitkanaler och lär sig mer och mer om kristen tro. Den frihet och glädje de får uppleva genom Jesus kan de inte behålla för sig själv. Fler och fler börjar berätta för sina vänner om vad de upplevt med Jesus. 

Läs artikeln i Expressen om den unga kvinnan som kallblodigt sköts ihjäl av regimens män med ett välriktat skott direkt mot hjärtat. Följ CNN och andra kanaler för att få en mer allsidig bevakning, men framför allt-be för det iranska folket och be om fred i Mellersta Östern. Be för Israel som vill leva i fred med sina grannar och inte hetsas av självmordsbombare som är understödda av den iranska regimen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0