Gudsnärvaro

Ikväll hade vi en bönekväll då vi på ett särskilt sätt upplevde Guds Rike och Guds kärlek. Det var som om någon format oss till en enhet i kärlek. En atmosfär av härlighet, glädje och frid kom över oss.
Vi firade att en familj fått uppehållstillstånd och blivit döpta. Vi firade att en annan fått flera bönesvar. Vi firade Jesus som vunnit seger över allt ont. Vi hyllade Jesus som ger oss av sin helige Ande. Vi tackade och sjöng lovsånger till Gud som ger oss en källa med friskt vatten i våra hjärtan. En källa som vi får dricka ur varje dag.
Vi tackade Gud för den helige Ande som är vår HJÄLPARE0, vår advokat som ger oss de rätta orden för varje situation.
Någon tackade Gud för släktingar som blivit helade och barn som fått jobb. Någon bad till Gud för en jobbintervju. Vi bad också för er som skrivit till vår församling via hemsidan. Vi bad att ni skulle få uppleva en konkret vändning i det som är ert problem. Genom Jesu sår är vi helade. Av NÅD ÄR vi frälsta.
Gud HAR försonat oss och gett oss sin frid.
Gud välsigne Dig!

Kommentarer
Postat av: Anders Branderud

Du skriver: "Gud HAR försonat oss och gett oss sin frid."



(le-havdil) Hur man ska leva för att möjliggöra för Skaparen I Hans nåd ska förse med kipur – försoning – finns skrivet i Tanakh (den judiska Bibeln); och undervisades av Ribi Yehoshua (Messias) från Nasaret. Läs mer här: www.netzarim.co.il



Mvh, Anders Branderud

2009-09-17 @ 20:20:22
URL: http://www.netzarim.co.il

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0