Vi hoppas på nya mötesbesökare

NY I HÄLLEFORS-GRYTHYTTAN?

Denna helg har vi som målsättning att lära känna några av de cirka 800 studenter som börjat studera på någon av skolorna i Hällefors kommun. I Grythyttan finns många studenter som studerar hotell och restaurang och matkultur m.m. Alla känner väl till Carl-Jan Grankvist och hans betydelse för bygden.

Vi tror att det finns flera kristna som skall lära känna vår församling och som kan ta med sig sina kompisar till kyrkan. Just nu har vi ingen regelbunden ungdomsverksamhet, men vi hoppas kunna komma igång med det.

Ett brev ska skickas till en del bibelskolor med förfrågan om de har några pionjärer som skulle vilja satsa ett år i Hällefors.

Ikväll är det café-möte med trubaduren, företagaren (vd för Mockfjärdsfönster) och evangelisten Tommy Larsson. Vi som församling lärde känna Tommy genom boken om hans äventyrliga resa till Sudan, en resa han gjorde på motorcykel.
I morgon klockan 11 har vi gudstjänst med Tommy då vi även ska ha dop. Det är två personer som ska döpas. Ytterligare en man har anmält sig till dop, men det msåte ske på hans lediga dag som är tisdagar. Vi har förut haft dop på våra bönesamlingar, så det skall säkert gå bra att ordna. Roligt när folk vill följa Jesus.

Välkommen till Betel, Pihlvägen 2 i Hällefors ikväll kl.19 och på söndag kl.11.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0