Ungdomar visar Guds rikes härlighet på gatorna

Jag vill tipsa om en hemsida där du kan läsa om helanden och titta på filmklipp. Det är helt vanliga kristna ungdomar och andra som enkelt går ut och berättar om Jesus och vad Jesus kan göra i våra liv. Klicka på länken här:

http://underochtecken.wordpress.com/2010/12/01/hello-world/


Jag citerar ETT av många vittnesbörd från denna hemsida:

Vittnesbörd från Borås:

I bara Borås har vi nått ut till ca 100-150 personer, det har varit riktigt bra. De flesta är mycket öppna och glada för att vi går ut.

På en bänk på bron vid Grand Hotell/First Hotel, har en ung kristen kille blivit fri från smärta i ett ej läkt sår i höger tumnagel. Hans kompis, som hade ett ca 2 cm kortare vänsterben, kunde gå iväg med lika långa ben. En tjejkompis till killarna, blev helad från smärta i nacken, hon upplevde Guds närhet och hon blev också helad från smärta i vänster höft.

På Café Källan rörde Gud vid både besökare och personal. En kvinna som inte kunde knyta sin högerhand, blev omedelbart bättre och kunde knyta handen. En ung tjej blev fri från huvudvärk. En kvinna blev helad i sitt ben, efter ett kunskapsord och bön.

Vid posten/Café Källan blev en medelålders man med gipsat ben, smärtfri och förvånad över vad han fick vara med om.

På stora torget blev en tjej med stukad fot smärtfri och en stund senare blev en yngre pojke bättre i sitt gipsade ben, smärtan försvann.

På gågatan var det flera ungdomar som hade ett kortare ben, antingen höger, eller vänster. Benen växte ut medan vi bad när den Helige Ande verkade. En kille som var tillsammans med många av sina kompisar blev fri från nackspärr. Flera av hans vänner fick uppleva Guds Härlighet.

I stadsparken blev flera ungdomar helade efter kunskapsord och bön. En tjej i blev helad i ryggen, vi frågade om hon hade ett kortare ben, vilket hon bekräftade att hon hade och vi uppmanade hennes kompis att hålla i hennes ben så alla kunde se när hennes vänsterben blev lika långt som det högra, under bönen.

Under 5 sommartorsdagar har många av ungdomarna börjat be för varandra själva och delat med sig av de helanden som de just tagit emot. Vi har på ett fantastiskt sätt fått vara med och se vad Gud gör i vår stad, när vi fått vara nära Jesus och lyssna till den Helige Ande. Vi känner ödmjukhet och tacksamhet över att Gud även på detta sätt vill nå ut till människor i vår stad, Borås. Jesus är fantastisk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0