Ytterligare tre kommentarer kring Allsångsprogrammet


Jag har här lagt in tre kommentarer samt några egna funderingar. Hoppas ni kan läsa vem som säger vad. En person skriver i sin kommentar att "50 st mail är ingen tittarstorm!" Jo, SVT anser att om en person hör av sig med ett brev/mail, så räknar man med att cirka 1000 personer ger uttryck för samma ståndpunkt. Om det kommit in 50 brev och mail förstår du att det handlar om många som kände sig kränkta. (Bengt)

Mer av samme person som kommenterat mitt inlägg: "I övrigt håller jag med Mikael Wallgren, som man sår får man skörda. Tillägger ett ytterligare perspektiv. När kristenheten släpper fram människor som Åke Green i debatten, som yttryckligen påstår att allt verkligen är bögarnas fel, och att ibland allt elände på jorden är krig, svält och bögar det värsta som finns.....ja då har man verkligen bäddat vackert för sig".

 Lelle skriver i sin kommentar: Här kom det visst (omedvetet) fram massor av fördomar.

Tror du inte att det finns en stor skara politiker som är frikyrkligt kristna och som dagligen kämpar för det dom tror på, inte bara "hatar bögar"? Just frikyrkliga är faktiskt ovanligt aktiva på många sätt, i kyrkorna men också i politiken, social verksamhet och i annan ideell verksamhet.

När det gäller kyrkornas egen "politik" så är det faktiskt inte "kyrkorna" som nu klagat utan enskilda kristna som känt sig kränkta av påhoppet. Frikyrkorna brukar kanske i motsats till SvK låta medlemmar fritt sköta politiken, bl a eftersom medlemmarna har olika partipolitiska åsikter.

Detta "revynummer" skulle ha varit betydligt smakligare om ALLA som är tveksamma till HS fanns med, t ex muslimer. Här pekades bara en grupp, övertydligt just en frikyrkopastor ut. Han uppmanar till och med till hets mot homosexuella.

Men vi frikyrkliga får ständigt stå ut med påhopp men får aldrig medias stöd när vi påhoppas. Vi är dagens paria, inte homosexuella och muslimer som man alltid drar fram som förföljda.

Andy skriver till sist: Släng ut TVn så slipper du se skräpet och läs Guds ord istället och sök hans ansikte. Det kommer bli mer hån av oss kristna ha du inte läst vad Bibeln säger?

 



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0