Ny församling bildad i Filipstad-Hällefors

Vi inbjuder till högtidsfirande med anledning av bildandet av den nya församlingen Korskyrkan Filipstad - Hällefors
Pingstförsamlingen och Kristen Gemenskap har under en längre tid samarbetat och fört samtal om samgående. Helgen den 12-13 januari 2013 förverkligar vi detta och proklamerar den nya församlingen, som har namnet Korskyrkan Filipstad-Hällefors. Vi vill nu inbjuda de båda orternas övriga församlingar, vänner, grannförsamlingar med representanter samt press och media till vår festkväll lördag kl.18 och till gudstjänsten på söndagen kl.11. Lokal vid båda dessa tillfällen är Korskyrkan i Hällefors (fd Pingstkyrkan och tidigare Missionskyrkan på Brandinvägen)
Vid festkvällen bereds tillfälle att lämna minnesord och medverka med sång och musik.
Gudstjänsten på söndagen blir det predikan av pastor Sam Wohlin från Pingstkyrkan i Karlstad samt tal av Knut Bertil Nyström från Evangeliska Frikyrkan. Det blir även nattvardsfirande.
Församlingen är ansluten till Pingst-fria församlingar i samverkan och Evangeliska Frikyrkan. Korskyrkan har sin verksamhet både i Filipstad och Hällefors. I Filipstad finns lokalen Träffpunkten på Malmgatan 12. Vi samverkar i Filipstad även med Vasakyrkans församling som har sin kyrkolokal på Vasagatan.
Vi tar tacksamt emot din anmälan (bra om ni som inte bor i Filipstad och Hällefors, men som är vänner till församlingen, anmäler er) till [email protected] 070-3126694
Välkomna.

Filipstad den 21 december
För Korskyrkan Filipstad - Hällefors
Bengt Sjöberg Peter Johansson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0