Kraftkällan på lördag

På lördag klockan 18 börjar vi en ny sorts gemensam gudstjänst i Vasakyrkan i Filipstad. Vasakyrkan, Pingstförsamlingen och församlingen Kristen Gemenskap arrangerar kvällen som just har fokus på den helige Andes kraft. Vi ska ta tid för mycket lovsång och tillbedjan och bön. Efter bibelläsning och predikan ska vi även ge tillfälle till förbön och mottagande av den helige Ande. Vi erkänner vårt fulla beroende av den helige Andes kraft och ber att de andliga nådegåvorna skall få blomma ut och vara i funktion i vår gudstjänst.

Detta är egentligen ingenting nytt alls, det är bara det att vi som tre församlingar tillsammans inte har haft detta upplägg tidigare. Själv har jag många erfarenheter av att Gud talar genom kunskapens ord, profetiska hälsningar, helandeunder och mottagande av andlig kraft och nådegåvor.

Om vi är andligt hungriga och verkligen låter Jesus få vara i fokus och bjuder in honom i våra liv är jag övertygad om att vi kommer att få komma närmare Jesus.

Låt oss be för detta möte. Be att Gud väcker en längtan efter bön. Du är välkommen att komma redan 45 minuter innan mötet börjar för att förbereda våra hjärtan i bön.

Vasakyrkan ligger på Vasagatan i Filipstad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0