Entreprenör och eldsjäl


Maud och jag har haft en fantastiskt skön och inspirerande helg på Fjällsätra Hotell i närheten av Åre som drivs av Solweig och Urban Widholm. Mycket roligt att återknyta kontakten med "Ubbe" som vi kampanjat med på flera orter i Sverige bl.a en höst i Tidaholm. Vi kan varmt rekommendera hotellet som präglas av personlig service och hemkänsla. Entreprenören och eldsjälen Urban visade sig ha samma glöd och inspiration som förr i tiden.

Vi hade mycket inspirerande samtal fyllda av visioner och konstruktiva idéer.
Urban har samlat in miljoner till barn i nöd i många länder. Han har sprungit genom hela Sverige för att samla in pengar till Pingstmissionens U-landshjälp.
När Urban och jag hade kampanj i Tidaholm var vi ute och spelade på många olika ställen. En gång fick vi kontakt med PRO och inbjöd hela PRO till församlingens pensionärsträff. Vi hade inte talat med kyrkans serveringskommitté som fick brått att baka bullar och kakor. 150 pensionärer stortrivdes och sjöng med i de glada läsarsångerna.
Urban berättade om hur Pingstkyrkan jobbar uppe i Årebygden och hur medlemmar hittar kreativa lösningar för att skapa arbetstillfällen och nya företag.
Urban och Solweig tar emot ett 40-tal busslaster per år och många ungdomsläger och gäster sommar såväl som vinter.
Här är några bilder från helgen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0