Korskyrkan sprider böcker med hopp

Det som händer är helt fantastiskt. Det senaste året har vår församling, Korskyrkan Filipstad-Hällefors fått hälsa många nya medlemmar välkomna. Speciellt många från ett land i Afrika där det knappast finns någon kristen. Idag var det sex personer från detta land som välkomnades. Många asylsökande har tvångsförflyttats i Migrationsverkets flyttkarusell, men dessa personer har uppehållstillstånd. Nu studerar de ivrigt svenska, samhällskunskap och olika skolämnen. De flesta är tonåringar och går i skolan och pratar perfekt svenska. Vi är så glada för dem. De sjöng en sång för oss idag och vi betygade varandra kärlek och varmt välkomnande. Den gemenskap vi fick känna idag är enastående. Det är en kärlek från Gud.
Vi hade dukat fram Sebastian Staksets bok och vi bad och välsignade dessa böcker. Vi har tagit hem tusen böcker som vi ska dela ut. Sjöbergs Förlag har fått beställningar på 80 000 böcker, främst från mindre samhällen och församlingar.
Nu utmanar jag större orter att ta hem och dela ut. Den har ett fantastiskt budskap om hopp och ljus. Kom igen nu ni stora städer. Ta hem och dela ut som julgåva. Se mer info på

Se mer om boken om Sebastian Stakset på www.sjobergsforlag.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0