Några bilder

 
En semesterbild från Fänforsen, Björbo i Falarna
 
Bön för Sverige på arabiska konferensen
 
Vi ber för Syrkens och Iraks kristna som förföljs så svårt

Arabisk konferens

I början av Augusti var vi elva personer från församlingen som åkte till den kristna arabiska konferensen i Flen. Det var en fantastiskt bra konferens som samlade kristna från ett flertal länder. Undervisning, sång och musik hade högsta klass. Jag var så tacksam över att våra vänner från Syrien fick undervisning och gemenskap på sitt språk.
Vid den avslutande gudstjänsten hade vi nattvard och bön för Sverige. Många gick fram för att ta tag i de svenska fanorna och lyfta upp vårt land i bön. Svenskar, irakier, syrier, egyptier m.fl välsignade Sverige och tackade för vår öppenhet och generösa mottagande av flyktingar. De arabiska kristna visade sin kärlek tillbaka och sa att de "gift sig med Sverige" och de ville med Guds hjälp arbeta, betala skatt och vara en resurs för vårt land.

Pakistankonferens

igår var vi på en Pakistankonferens på Vekhyttegården utanför Mullhyttan. Det kom folk från flera länder och naturligtvis flera från Pakistan. Även pakistanier som bor i Sverige var med.
Det var mycket intressant att få se flera filmer från arbetet i "de renas land". Vi fick lyssna till föreståndaren för det pojkhem som Birgit Linden startade för många många år sedan på den tiden då min bror Kjell bodde i landet. Föreståndaren kommer till vår kyrka i Hällefors nästa söndag då vi även ska ha besök av Josef Sjöberg och då vi också har glädjen att ha dop.
Min bror Stanley berättade om hur Pingstmissionens arbete började på 1950-talet.
 
Det var även mycket inspirerande att få träffa och lyssna till människor som brinner för att vidskärmen till Pakistans många stammar och etniska folkgrupper.
här några bilder från dagen.
våra barnbarn var engagerade i praktiska göromål, musik och som ljudtekniker. Underbart!
 

RSS 2.0