Många tar emot Jesus

 

Hösten har varit intensiv. Varit i kyrkan nästan varannan dag. På bilden syns några från civilsamhället som jobbar med kläder till flyktingarna.

I höst har vi fått be med många som vill ta emot Jesus i sina liv. Ett 20-tal har döpts.

Så här skrev jag på Facebook i början av december.

Barnvälsignelse och troendedop en helt ovanlig tisdagskväll. Mamman vars son välsignades, tittade ut mot salen och sa: Det var en stor välsignelse att flytta hit och hitta en församling som är som en familj. Hon pekade och sa, att där sitter min mamma och där är min pappa och mamma och där är mina vänner som hjälpt mig att komma in i samhället. Nu ser vi fram emot spännande gudstjänster.

Ikväll ansvarade de afghanska och iranska pojkarna för fika, smörgåsar och de tog hand om disken och gjorde snyggt kring alla borden


En dag i taget

One day at a time. Good advice for the new year. I wish you all a good year. We dont know what will take place but our faith in God will provide security  and guidance.

Önskar er alla ett gott nytt år. Detta år har varit omtumlande på många sätt. Bränder, hotelser, livliga möten i kommunfullmäktige och Barn och utbildningsnämnd, överfulla kyrkor, generös allmänhet, civilsamhällets kraft och engagemang, barnbarn som spelar och sjunger, en givmild bror som vill bidra till en positiv integration och glädjen att få leda nya människor in i gemenskapen i kyrkan. Se hur deras liv förvandlas, uppleva deras livsglädje över att ha hittat svar på livsfrågor, men också hjärtslitande livsöden som sargar sinnet när de nyfunna vännerna inte får stanna hos oss. Så hjälp mig att ta en dag i taget och leva i nuet och hämta kraft för dagen

.https://www.youtube.com/watch?v=JhUvFqOY00I&feature=youtu.be

 

 

 


RSS 2.0