MORS DAG i strålande sommarväder

Det är en underbar dag idag. Solen skiner, fåglarna kvittrar och i trädgården blommar äppel, päron och körsbärsträd så vackert.
Idag har vi två av våra söner hemma. Joel har också med sig Andrea. Igår var vi till sjön Daglösen och matade fåglarna. Andrea var så glad.
Joel ska predika i Pingstkyrkan klockan 11. Ett 25-tal "ungdomar" som var tillsammans mycket i kyrkan för cirka 15 år sedan har återsamling i helgen. Igår var de ute och grillade på Brattforshedens vackra naturområde.
Senare i eftermiddag ska vi ha fest för alla ONSDAGSBARN med föräldrar. Då ska vår son Johannes vara clown. Det ska också bli roligt. Vi ska ha ett program för alla åldrar. Jag har varit uppe på morgonen och gjort fyra tårtor med grädde, kiwi och dajmbitar. Hoppas att alla barnen orkar komma.Flera av dem har nyligen fått besked att de har fyra veckor på sig att lämna landet. Det har blivit tuffare att bli utvisad nu. Man måste snabbt se till att skaffa id-handlingar, pass och göra sig i ordning för att utvisas. Samverkar man inte överlämnas ärendet till polisen. Vilken hård verklighet och kontrast till den sköna sommarens alla förväntningar.
Vår äldste son Josef har fullt upp i helgen med sina fyra söner. De hade inte möjlighet att komma idag. Josef ledde en tid den ungdomskör som vi hade i kyrkan. Han spelade också piano.
Söndag kväll:

Här är ett par kort från Mors dag, men tyvärr blev det ett fel på kameran så jag kunde inte ta mer än dessa kort.
Det kom så mycket folk både på gudstjänsten klockan 11 och på mötet för alla åldrar klockan 16. Barnen sjöng, Maribel talade om Sackeus, Johannes var clown och Heather och Agneta (i form av en grön groda!) hade ett superbra program. Här är i alla fall kort på Joel med en gråtande liten dotter (som var mycket förkyld idag) samt Maud och Johannes.
image154
image155

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0