Vi skänker hela dagskassan till Haiti

På lördag har vi som vanligt öppet på ERIKSHJÄLPEN SECOND HAND I FILIPSTAD mellan 10-14. Hela dagskassan skänker vi till insatserna för att hjälpa till i arbetet på Haiti. Erikshjälpen har en bra samarbetspartner i landet. Det känns tryggt.
Idag på P1 i Sveriges radio fick Erikshjälpen bra reklam. Man ser på oss som en trovärdig organisation som arbetar utan onödiga kostnader för administration och höga löner till tjänstemän och styrelse.
Tack för att du stödjer vårt arbete på olika sätt. Kanske genom att skänka saker som vi kan sälja eller att du ger en penninggåva. Läs vidare och titta på filmklippet nedan.

Jordbävningen i Haiti

De flesta har säkert hört om katastrofen och sett bilderna. I jordbävningen i Haiti befarar man att det finns 200 000 dödsoffer, och behovet av hjälp är stort.

De senaste dagarna har gåvorna strömmat in. Det finns en fantastisk vilja att hjälpa till, och fortfarande behövs mer. Erikshjälpen kommer att förmedla pengarna genom vår internationella kontakt Tearfund, som förutom sina samarbetsparners på plats nu har skickat ett team till Haiti.

Se filmklippet där Tearfund berättar om insatserna - ditt stöd behövs »

De omedelbara insatserna kommer att fokuseras på att förse de drabbade med mat, vatten och någonstans att ta vägen.

Erikshjälpen har bestämt att i nuläget förmedla 100 000 kronor via Tearfund, utöver de pengar som samlas in.

Ge en gåva »

Du kan också sms:a KATASTROF till 72930 så skänker du 50 kronor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0