Besök på Global Gemenskap

I Sundbyberg finns ett center för arabsiktalande. Det är Centrumkyrkan i Sundbyberg som genom sin arabisktalande grupp 2006 öppnade detta center. Pastor Merzek Botros är ledare för gemenskapen och han har flera duktiga och engagerade medarbetare.
Centret erbjuder samtal, vägledning och själavård. Man lever ut den kärlek som kommer från Jesus och berättar gärna om hur Jesus kan förvandla en människas liv.

På centret finns Internet-café, svensk- och engelskundervisning och man vill hjälpa till med integration genom att ge råd och tips på många olika sätt.
På Global Gemenskap finns mängder av litteratur, musik och filmer. Det finns även på farsi, det språk som talas i Iran och bland många i Afghanistan.

Den arabiska gruppen anordnade i somras en konferens på Ansgarsgården i Flen. Cirka 500 personer deltog vilket låter helt fantastiskt. Många fick göra djupa andliga upplevelser. På konferensen medverkade välkända sångare och talare som är mycket anlitade, respekterade och populära i Mellanöstern.  

Webbadressen till Global Gemenskap är www.globalgemenskap.se
Du kan också läsa mer på http://www.centrumkyrkan.se/arabisk



Merzek Botros



Merzek och hans medhjälpare får besvara 100-tals, ja 1000-tals mail från människor från hela vår värld. Många mailar från olika platser i Sverige och frågorna handlar om meningen med livet, om kristen tro och om olika relationsproblem samt människans sökande efter Gud.
Adressen är [email protected]





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0