Fullsatt idag

Något febrig, men mycket glad kan jag berätta att vi hade så fullt med folk i kyrkan idag att vi fick öppna skjutdörrarna till lilla salen. Jättebra gudstjänst med omväxlande program. Flera starka vittnesbörd om hur Gud varit med i livet på olika sätt. En man berättade hur hans hat mot Gud och människor byttes ut mot kärlek och omtanke. Ett par äldre kvinnor 80 plus sjöng en mycket fin sång om Guds trofasthet. Vi hade folk med från 12 olika nationer. Mamman i iranska familjen som vi skjutsade sa, att detta var den bästa dagen i hennes liv. Flera hade kommit för att de bestämt sig för att bli kristna.
Efter gudstjänsten var det sedvanlig fika, men denna gång också grillning utanför kyrkan tillsammans med våra besökande gäster från Kopparberg.
Tråkigt att de flesta av våra medlemmar inte hade tid att stanna kvar och umgås med vår grannförsamlings medlemmar och vänner, men jag förstår att det är mycket som ska hinnas med på en dag. Vi har haft många möten de senaste helgerna och vissa helger både två och tre möten.
Nu kommer en tid av vila och avkoppling och förhoppningsvis tid för att ladda batterierna.
Själv åker jag till Stockholm för att delta i seminariet med personal från Migrationsverket.
Det är med gråten i halsen som jag åker eftersom flera av våra vänner inte blir trodda att de blivit kristna av övertygelse. Man säger från MVs sida konsekvent att alla bluffar och att vi pastorer inte är värda att lyssnas till i någon nämnvärd omfattning. Men DET ÄR VÅRA VÄNNER, VÅRA MEDLEMMAR SOM VI TRÄFFAR VECKA EFTER VECKA. DET ÄR DEM SOM NI SÄGER ATT DE BLUFFAR???!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0