Rekordveckor på Erikshjälpen

Erikshjälpen har öppnat igen efter tre semesterveckor. Kön utanför ingången har nog aldrig varit så lång som i förra veckan. Det kalla och regniga vädret har gjort att många städat i sina hus och uthus. Vi har fått in så mycket saker att det är nästan omöjligt att hinna ta rätt på allt trots att vi byggt ut med flera nya förrådsutrymmen. Medlemmar i Kristen Gemenskap och Vasakyrkan har ställt upp extra och vi kommer att ha extra arbetskvällar.
Försäljningen har också slagit alla rekord. Förra veckan sålde vi för 39 000:-
Många har varit mycket positiva till det nya golvet. Den gamla heltäckningsmattan fick åka en sista resa till Långskogen. Nu är luften mycket bättre i butiken.
Så här i semestertider är det många som bara går till butiken för att träffa vänner och bekanta. Caféet i butiken är ofta välbesatt och bullar och chokladkakor går åt som smör i solsken.
Turister från Danmark, Holland och Tyskland m.fl länder utgör ett markant inslag bland kunderna och här dammas gamla språkkunskaper fram och kommer väl till pass.
I onsdags sålde vi för 18 000:-
Kom ihåg att du är välkommen att komma och hjälpa till. Just nu behöver vi flera som kan sortera kläder, stryka och sortera inkomna saker. Om du tycker om att baka och vill skänka matbröd eller bullar tar vi tacksamt emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0