Erikshjälpen second hand

image46
Det har varit stängt på Erikshjälpen second hand i tre veckor. Under den tiden har butiken fått ett nytt golv. den gamla heltäckningsmattan har rivits ut och nu luktar det gott och fräscht i butiken.
Det har inte varit så många som jobbat denna vecka. Några har slutat och andra har semester. Med hjälp av frivilliga krafter och de anställda Carina och Kenth har vi dock lyckats fylla butiken och i onsdags var det rekordförsäljning. Det såldes för 22 000 kronor. Kön till kassan var lång och tålodoga kunder fick vänta länge innan de fick betala. de som hade  jämna pengar fick betala och så skrev vi upp betalningen på lappar för att sen slå in i kassan. Idag såldes det för 16 500:- En mycket bra vecka.
Nästa vecka blir det några fler som jobbar, men ännu inte full styrka. Vi skulle därför behöva fler frivilliga krafter. Vi har några asylsökande som kommer och hjälper oss att testa elektriska saker och de hjälper även till att hämta möbler och lyfta tunga saker. Kanske det finns några som kunde komma och diska, plocka upp saker och sortera, stryka och hänga ut kläder?
Hör av dig till vår föreståndare Kenth Johansson på 0590-10336
Tack alla som skänker saker och hjälper till på olika sätt. Det är fantastiskt roligt med denna versamhet.
Vi sänder bistånd till Indien, Pakistan, Sri Lanka, Bolivia, Lettland och Cambodja med flera länder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0