Insamling till de döva iranska bröderna

Det strömmar in listor varje dag till stöd för att Daniel och Sassan skall få stanna i Sverige.
Det blir enormt många ringar på vattnet. Flera har skrivit och påpekat att det kanske var en för hög målsättning att få in 3000 namn innan listorna skall skickas till mig. Ni som läser detta inlägg och får listor med 50, 100 eller fler namn gör väl i att skicka dem till mig. Jag försöker sammanställa och skickar allt till Migrationsdomstolen.
Hela tiden sprider vi upplysningar om detta ärende och det skapar en stark opinion. Många kommer med förslag på hur man kan agera vidare. Tidningar kommer även att göra intervjuer och detta kommer att öka engagemanget för bröderna.
Vi vädjar också om pengar till brödernas uppehälle när nu Migrationsverket sänker deras bidrag. Vi är också tacksamma för ett bidrag till det opinionsbildande arbetet. Pengar kan sättas in på församlingen Kristen Gemenskaps konto 5489-1536. Tack för din gåva, liten som stor.
image25
Här står Daniel i kassan på Erikshjälpen Second Hand tillsammans med Cong Thanh från Vietnam. Daniel sköter kassan, men måste ha någon bredvid sig som kan prata och fråga om till exempel kunderna vill ha en kasse och så vidare. Vi är så tacksamma för de invandrare som hjälper till i butiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0