Fler böcker från Gospel Media

                                               image63
Utgiven på fler än 60 språk!
En gurus död är en fängslande berättelse om Rabi Maharajs­ liv och sökande efter sanning. Rabi växte upp i ett djupt religiöst hem med en far som var yogamästare och som satt i ett tranceliknande tillstånd under många år, utan att säga ett ord till någon. Även Rabi blev i ung ålder en andlig guru och strävade hårt för att behaga­ de hinduiska gudarna­ och få frid, men upplevde bara en tilltagande tomhet. Under meditationen­ gjorde han många märkliga andliga upplevelser­, en del spännande, andra skrämmande. Sökandet­ efter sanningen­ fick honom att börja upptäcka vem Jesus är - något som förändrade hans tillvaro helt och hållet.

                                                    image64

Ur satans grepp är den dramatiska berättelsen om Doreen Irvine. Hennes liv bestod av djup misär, droger och prostitution. Starkt involverad i svart magi och satansim blev hon känd som de "Svarta häxornas drottning".
Doreen Irvine var fast i ett kompakt mörker men upplevde slutligen sitt livs befrielse.
Denna livsberättelse är mycket omskakande och saknar motstycke. Den visar på att det finns hjälp även för den som tror sig hamnat bortom allt hopp. (Boken utkom först i mitten av 70-talet). 

                                                    image65
Författaren till boken Att vrida världen rätt är tillbaka med en humoristisk och insiktsfull skildring av livets spelregler ur en tennisspelares perspektiv. Råden och tipsen hämtar han från instruktionsboken framför andra - Bibeln.
Boken är upplagd som en serie kärnfulla tennislektioner, vilket gör den till en utmärkt handbok att bära med sig i sport­bagen, resväskan eller portföljen.
Inbunden, 126 sidor helt i färg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0