BÖNESVAR!!! Flera ivriga att berätta vad Gud gjort...

Ikväll när vi hade samling i Pingstkyrkan var det flera som var mycket ivriga att berätta om bönesvar som de fått. Vi bad ju i 26 timmar i sträck från fredag kväll till lördag kväll. Vi bad för Sverige, Värmland/bergslagen, men också för personliga böneämnen. Idag fick vi höra om de mest fantastiska bönesvar. Människor har blivit friska, utvisningsärenden har avbrytits, någon fick besked om uppehållstillstånd, en familj på flykt fick ett gömställe och en sjuk asylsökande kvinna ser ut att få hit sin son. Ja även saker som man först kan tycka verkar negativa kan ha någon positiv betydelse. Ett äldre par som vi bett för har blivit helade. De hade varit med om en krock då både kvinnan och mannen fick problem med nackvärk. Efter förbön försvann värken direkt och den har inte kommit tillbaka. Det var två veckor sedan de fick förbön och idag ringde de och berättade hur bra de mår.

Jag återkommer snart med recensioner om Göran Skyttes bok och även boken som Ingela Agardh har skrivit. De båda journalisterna berättar om sin väg till en levande tro på Gud och Jesus. Jag är helt upprymd över vad som hänt i deras liv. Det får mig att tro att många svenskar skall få upp ögonen för vad Jesus kan betyda för dem.
Många söker och söker och jag är säker på att fler och fler komer att finna Gud.
Ikväll hade vi ett par nya besökare i kyrkan. De verkade tycka att mötet var bra. De såg så glada ut.
Alla som kom till kyrkan ikväll fick en överraskning. Vi hade fått fyra stora säckar med nya kläder från en butik i Dala-Järna. Efter samlingen la vi upp alla kläderna på borden i barngruppens rum. Sen fick alla välja två plagg att ta hem. Ett par av de afrikanska tjejerna blev så glada så de dansade iväg på gatan mot bussen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0