Filipstadsbor vill ha hjälp att be till Gud

I lördags i samband med församlingen Kristen Gemenskaps bön- och lovsångsfestival givk några av medlemmarna ut på stan. De frågade människor de mötte om de ville att vi skulle be för dem i Pingstkyrkan där bönen pågick dygnet runt.
Några svarade att allt i livet var perfekt. Andra berättade om djup nöd, sjukdom, relationsproblem och sår från tidigare svåra händelser i livet.
Många människor visade en stor öppenhet och tacksamhet att det finns folk som bryr sig hur de mår.
Jag tror att detta är ett mycket bra sätt att få igång samtal om kristen tro och livsfrågor. Detta är definitivt något som vi kommer att fortsätta med.
Under lördagskvällen fortsatte sången, lovsången och bönen. Flera deltagare berättade om hur Gud använt dem när de bett för folk både till helande och till att få en relation med Jesus Kristus.
Anna som spelade piano och sjöng tillsammans med Elise, Bengt och Maribel berättade hur hon fått leda två av sina lärarkollegor till tro på Jesus. De är nu med och ber för andra. Det var så roligt att träffa Anna som har sina rötter delvis i Filipstad. När hon var lärare i Hällefors gick hon igenom en livskris, men fick uppleva Jesus i sitt liv. Nu ser man hur hon vuxit i sin tro och hon utrstålar trygghet, glädje och entusiasm.
Här är några bilder från lördagen.
image115
image116
image117

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0