LOVSÅNGSFEST MED FÖRBÖN I FILIPSTAD

Nu på fredag den 18 april kl.19 i Pingstkyrkan i Filipstad startar vi ett dygns lovsång och bön. Vi får besök av olika sånggrupper. Det kommer att finnas människor som ber både i kyrkan och i sina hem hela dygnet. Lovsångsfesten avslutas på lördag kväll klockan 18-21.
Du kan skicka in dina böneämnen så ber vi för dig och det som du kanske tycker känns jobbigt just nu. Du kan skicka ett mail till mig [email protected] eller om du bor i närheten lägger du en lapp i postlådan vid Pingstkyrkan. Adressen till Pingstkyrkan är Tegnergatan 5, 682 30 Filipstad. Skriv på kuvertet LOVSÅNGSFESTIVALEN.
Vi har genomfört 24 timmars bön och lovsång vid flera tillfällen tidigare och det har ALLTID inneburit något positivt för församlingen, bygden och för enskilda människor.
Vi har många angelägna böneämnen:
Det som hänt Engla har upprört oss alla. Vi ber och trygghet för barn och kvinnor
Vi ber för våra skolor och ungdomar. Jag fick igår höra hur flera ungdomar känner sig otrygga i Filipstad här på landsbygden.
Vi ber för Värmland/Bergslagen när det gäller arbetslöshet. Vi behöver be om framtidstro, nya idéer och att nya företag skapas.
Vi ber för enhet mellan kristna.
Vi ber för alla våra asylsökande vänner som kämpar för att få stanna i Sverige.
Vi ber för familjen och för äktenskap.
Vi ber om en PÅKRISTNING i Sverige
Vi ber för den stora JESUSMANIFESTATIONEN i Stockholm den 3 maj.
Vi ber för länder som Zimbabwe, Nigeria, Irak m.fl
Ja, det finns hur mycket som helst att be för. Samtidigt kommer vi tillsammans för att tacka Gud, vara glada och upphöja Jesus Kristus vår frälsare som älskar och bryr sig så mycket om oss.

Kommentarer
Postat av: Lars Erik

Vi i församlingen Källporten, Blekinge, önskar er Guds rika välsignelse under er lovsångshelg!

Lovsång är ett mäktigt vapen, som verkligen kan förändra både enskilda människors förhållanden och det andliga klimatet på en plats. Måtte det bli många sådana lovsångsinitiativ i vårt land!

2008-04-16 @ 12:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0