Debatt om änder engagerar filipstadsborna!!!

image101
Tänk att dessa änder tilldrar sig så stort intresse att både TV, radio och tidningar gjort flera inslag. debattsidorna i Filipstads Tidning och andra värmländska tidningar har flera insändare varje vecka om dessa änder.
En man har som sin livsuppgift att mata dessa änder, men nu har han fått en tillsägelse av Miljö och Hälsovårdsnämnden efter det att några filipstadsbor klagat på vad som händer efter det att änderna tuggat i sig alla brödbitar.
Andskiten blir ju ett naturligt gödsel för gräsmattan i vår så många tycker inte att det är ett så stort problem. De ger därför mannen all tänkbar uppmuntran.
Min fru och jag brukar alltid mata änderna när vi får barnbarn på besök. De tycker att det är så roligt att mata änderna och springa omkring och titta på dem.
Alla cigarettfimpar, ölburkar och spritflaskor som ligger vid Kyrkviken verkar ha gått Miljö och Hälsovårdsnämnden förbi. Det vore väl bättre att se till att det skräpet kom bort och låta vår stads attraktion få fortsätta att bli matade. Änderna tillhör stadsbilden och de skänker liv och glädje i vår idylliska småstad.
image102

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0