Tara fick leda 50 personer till JESUS

Tara kommer från ett land i Östern. Hon ivrar för att hennes landsmän skall få lära känna Jesus och få uppleva glädjen i en tro på Gud. Glädjen och friheten att Gud inte är en straffande Gud utan en kärleksfull Gud som förlåter oss våra synder och upprättar människan.
Igår hade Tara och hennes vänner inbjudit sina landsmän till en lokal i den stad där hon bor. Det kom väldigt mycket folk. De flesta var landsmän och inte kristna. Vid gudstjänsten där en landsman talade om sin väg till Gud var det ett 50-tal som kom fram för att ta emot Jesus i sina liv. Mötet varade från 19 till 23 och eftersom det var så många som ville veta mer om kristen tro beslöt man att fortsätta undervisningen idag klockan 10.
Vid det mötet var det fler som ville ta emot Jesus och få en levande relation med Gud. Tara var helt överväldigad. Den profetiska hälsning som hon fått för flera år sedan har nu börjat gå i uppfyllelse. Trött, men mycket glad ringde hon och berättade hur de tänkt fortsätta gemenskapen med alla dessa nya kristna vänner.
Även flera som var sjuka fick uppleva helande. Det är ofta så det går till i våra gudstjänster. Det är inte ord och övertygande utläggningar som gör att människor vill ge sina liv till Jesus utan det är när folk får uppleva kraften i namnet Jesus och när de får se under och mirakler som de blir heltända för Jesus. Jag önskar Tara och hennes vänner all lycka och framgång med att föra ut evangeliet=det glada budskapet till både svenskar och nysvenskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0