DOP OCH GLÄDJEFYLLD GUDSTJÄNST

Idag hade vi en mycket välbesökt gudstjänst i Pingstkyrkan i Filipstad. Vår son Joel Sjöberg talade om tidstecknen som visar att Jesus Kristus snart kommer tillbaka till jorden.
Vi hade mycket sång och musik i början och flera hade olika instrument att spela på. Vi är så glada för att flera nya människor hade hörsammat inbjudan att komma till dopgudstjänsten.
Själva dopet hade vi i en sal en trappa ner i kyrkan. Där finns en dopbassäng. Mannen som döptes var så lycklig och glad. Efteråt anmälde sig ytterligare en person som ville följa Jesus. Hon ska nu få dopundervisning. Igår deltog den kvinnan i kvinnornas bönedag som började klockan 10 och som inte slutade förrän klockan 17 på eftermiddagen.
Efter dopet hade vi servering och i samband med den var det flera som ville ha förbön för olika saker. Även i denna gudstjänst verkade det som om folk inte ville gå hem utan njöt av att vara tillsammans, sjunga, be och umgås med sina vänner.
Församlingen Kristen Gemenskap ser med glädje fram emot flera härliga gudstjänster och gläds över att Jesus Kristus ger mening, frid och tillfredsställelse i livet.
image104

image105
NÅGRA av dem som tittade på dopet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0