Ambulansfärd igen

För andra gången på kort tid har jag fått åka ambulans. Fick på nytt förmaksflimmer idag. Hjärtat rusade och "bubblade" och det var rätt så jobbigt. Resan in till akuten i Karlstad var denna gång rätt så obehaglig trots syrgas och medicin. EKG togs både hemma och i ambulansen och skickades till medicinjour som hade kontakt med bilen som på slutet ökade farten rätt så rejält.
Väl på akuten togs jag också om hand på ett proffsigt sätt och bevakades i flera timmar. På kvällen kunde jag gå till patienthotellet och äta och dricka en kopp kaffe.
Även denna gång var det en kurdisk chaufför som körde mig i sin taxi till Filipstad. Vi pratade om invandrare och Kurdistan.
Åter igen hemma ikväll. Så tacksam och glad när hjärtat slår regelbundet, kvällsmackan med choklad står på bordet och sängen väntar. Rätt så trött efter en dag som tog en helt annan vändning.
Fick rapport att Heather och Maribel tog hand om onsdagsbarnen. De såg på film och åt korv med bröd. Inte så många barn ikväll. Vi hade egentligen planerat att gå till abborrtjärn och grilla korv, men det vädret var verkligen dåligt idag.

Till helgen har vi besök av Ingemar Helmner i Pingstkyrkan och i Betel. Det blir intressanta möten då vi ska lyssna till hans förkunnelse och be för vårt land. Ingemar är också en mycket duktig sångare. Han har skrivit
 bra artiklar i tidningen Hemmets Vän om behovet av förnyelse i våra kyrkor och församlingar. Hoppas verkligen att det kommer folk från alla slags församlingar och kyrkor runt om i hela Bergslagen. Lördag är mötet klockan 16 i Pingstkyrkan, Filipstad och på söndagen är mötet klockan 11 i Betel. Välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0