SYNEN av David Wilkerson och ekonomiska krisen idag

I dessa dagar har jag kommit att tänka på förkunnaren David Wilkerssons bok SYNEN. Jag läste den för första gången 1974. Författaren är kanske mest känd för sin bok KORSET OCH STILETTEN som berättar om gängledaren Nicky Cruz omvändelse och Wilkerssons arbete bland knarkare och gäng i New Yorks slumområden.

I boken SYNEN beskriver David Wilkersson en kommande ekonomisk krasch som påverkar alla löntagare i hela världen. I sin profetiska syn beskriver han hur USA:s president talar till folket, men det kommer inte att få åsyftad verkan.Bilföretagen går i konkurs och flera kyrkor och samfund gör detsamma.Presidenter och ledare i Europa och USA tappar greppet, men en världsledare med nya idéer släpps fram eftersom han har nya lösningar som alla accepterar. Wilkerson beskriver hur Antikrist gör sitt framträdande på världsarenan.

Det som händer nu är också tydligt beskrivet i bibelns sista bok UPPENBARELSEBOKEN. Genom att följa med i nyhetsinslagen och samtidigt läsa bibeln får man en djupare förståelse för vad som händer i dessa oroliga tider. Bibeln uppmanar oss att inte bli rädda utan lyfta upp våra huvuden eftersom JESUS KRISTUS skall komma tillbaka. Han ska utkämpa en strid mot Antikrist och vinna seger. Ett stort krig i Mellanöstern där Israels hela existens står på spel tillhör också detta världsdrama. När allt ser ut att gå mot total ödeläggelse kommer Jesus och sätter sina fötter på Oljeberget i Jerusalem. Det är intressant att inte bara kristna tolkar bibelboken på detta sätt. Även Irans president vet tydligen om att detta är förutsagt och han tycks driva på utvecklingen mot denna konfrontation.

Ur "Synen" av David Wilkerson:

"Värlsekonomin kommer att fortsätta i sitt förvirrande tillstånd fram till tiden för antikrists framträdande. Från och med den dagen kommer en känsla av fruktan och osäkerhet att svepa fram över världen på grund av de framtida ekonomiska villkoren. Aldrig mer kommer folk att ha tro på en stabil världsekonomi. Vid varje liten högkonjuktur kommer hotet om en ny depression. Människor får hjärtsvikt när de ser de ödeläggande effekterna av en förkrympt ekonomi."

"Utvecklingen leder till att frågan om ett nytt världsomspännande penningsystem tas upp. Fastän dollarn ser ut att stärka sitt grepp alldeles innan den kommande stora recessionen, utvecklas en ny kris som kommer att skaka hela finansvärlden. Jag tror att vi får se ett återuppväckt romerskt imperium som slutligen blir basen för en världsledare som uppstår för att försöka få ordning på världens affärer. Utan tvivel kommer han att skapa ett kreditkort som gäller över hela världen. Osynliga nummer fästs på pannan och armen som bara kan upptäckas genom fotoskopisk avläsning. Numren kan tänkas utgöra 3 grupper med 6 nummer i varje grupp. Alla som vill köpa och sälja kommer att tvingas ha detta. Ett världsomspännande kreditsystem kommer att utvecklas så att länder kan utnyttja enorma krediter."


Kommentarer
Postat av: Christian

Bengt Sjöberg!



Tack för att DU finns och är glad för det du skriver!!



Vi får lita på att Gud har kontroll och bara lita på honom, och sprida Hans ljus!



Det finns hopp i Jesus!! Fortsätt skriv som du gör! Tror Helige Ande talar genom din text! Tack! FRID BRODER! :)

2008-10-11 @ 17:25:04
URL: http://christiansamuelsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0