Örebroförlaget Gospel Media köper Corvita

Just nu är min son Joel Sjöberg på väg till en konkursadvokat för att skriva på handlingar om övertagande av bokförlaget Corvitas konkurslager. Under några veckor har det pågått budgivning och förhandlingar. Det har svängt lite hit och dit och en som först vann budgivningen drog sig ur. Nu är det avgjort och Joel kommer att få en överblick av alla de pallställ med böcker och biblar på många olika språk som finns. I konkursen ingår även en mängd andra saker bland annat ett antal datorer, skrivare, telefoner, faxar m.m. m.m.
Gospel Media kommer med detta att stärka sitt förlag och många av de böcker som finns i lagret är aktuella och mycket gedigna med aktuella och angelägna budskap. Det som gläder mig mycket är alla biblar och all litteratur på arabiska, farsi, ryska, spanska och andra språk.
Detta år kommer Gospel Media att ge ut färre egna böcker, men satsa på marknadsföring av de kvalitetsböcker som fanns i Corvitas lager. Det finns även färdigöversatta böcker där sättning och allt är klart för att gå till tryck.
En stor långtradare skall lastas och nu gäller det för Gospel Media att hitta bra lagerlokaler eftersom nuvarande lokal inte på långa vägar kommer att rymma alla böcker.
Som 8-åring satt Joel utanför vårt hus i Dala-Järna på sommaren och sålde godis, saft och kakor till grannar och förbipasserande. Hans tålmodighet visste inga gränser trots att det kunde gå 30-45 minuter mellan det dök upp någon enda person på gatan.

Kommentarer
Postat av: Haggaj

Då får jag önska Joel lycka till med denna nya satsning! Han har gjort kanonbra jobb tidigare. Litar på fortsatt gott omdöme där.

2009-02-12 @ 23:14:10
URL: http://aletheia.se/
Postat av: Anna-Lena Öhrling

Skulle vilja komma i kontakt med er för att få veta om det finns barnmaterial från Willow Creek på engelska ("Promiseland" heter det) ibland det ni köpt av Corvita. Önskar få tag på det för att kunna skicka till församling i Tanzania som vi har kontakt med. Tacksam för hjälp!

2009-02-19 @ 16:55:54
Postat av: Smsa Låna

Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

2011-07-20 @ 14:08:10
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0