Vi säljer vår lilla stuga




www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/218277


Vi har bestämt att sälja vår lilla stuga vid sjön Huln i Dala-Järna. Se länk ovan till Hemnet och vår mäklare Lars-Åke Johannesson.
Vi har många underbara minnen från stugan. Härliga roddturer, mete vid de stora stenarna i Röhällsviken, småsikfiske med nät på senhösten. Mysiga grillkvällar vid stranden då vi hade besök av farmor Helga och Joel, Johannes och Josef kom ner från bergen med kontarna fyllda av lingon och blåbär. Hallonplockning tillsammans med morfar Nogi och promenader på vandringsleder och den fina utsikten från bergen ner mot Huln.
Vi minns när vi transporterade stugan från Vakern till Skålö för att senare köra den på en trailer till Huln. För att få den på plats fick vi hjälp med att anlägga en väg, spränga bort stora stenar och göra markberedning. Vi fick hjälp av Mor Konrad att snickra sängar och lägga på tak m.m. Jag hade under denna tid frukatnsvärd ryggvärk och använde en stålkorsett, men kämpade på med att spika och vinterisolera väggarna.
Nu vill vi koncentrera oss på att sköta om Mauds föräldrahem som hon äger tillsammans med sina systrar. Det är i Skålö by i Dala-Järna som vi är mest när vi åker till Dalarna. Stugan i Huln ligger cirka sex kilometer från Skålö by i Dala-Järna.
Stugan ligger 60 meter från den vackra sjön Huln.
Här några kort som jag tog igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0