Gospelmusikal på fredag i Filipstad

Johannes får se in i framtiden

Johannes Uppenbarelse är namnet på en ny gospel musikal skriven av Gösta Palm i Lindesberg som i mars månad åker ut på turné i Bergslagen. Ensemblen består av ett 25-tal personer i olika åldrar som i form av kör och komporkester framför de tonsatta och bearbetade texterna i varierad musikalisk tolkning. I musikalen möter vi aposteln Johannes som i uttrycksfull gestalt av Anders Viberg leder oss igenom Bibelns sista bok, Uppenbarelseboken. I samband med föreställningen tas en frivillig insamling upp till förmån för brunnsborrning och rent vatten i Afrika, ett projekt inom Erikshjälpens biståndsverksamhet. Musikalen framförs fredagen den 20 mars kl.19 på Folkets Hus, biosalongen i Filipstad. 

Idag har jag spridit information om denna musikal, dels genom affischer, brev och artikel till tidningar och evenemangstips till Radio Värmland m.fl.
Jag hoppas att våra medarbetare på Erikshjälpen ska komma liksom folk från kyrkorna i stan och naturligtvis våra ungdomar som går på samlingarna. Jag hoppas också att många filipstads- och hälleforsbor m.fl ska komma till musikalen. Gösta Palm och sångarna och musikerna är mycket duktiga och de brinner av ett starkt engagemang att få förmedla hopp och tro i en tid när många ser framåt med bävan och rädsla.

VÄLKOMNA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0