Gospelmusikalen gav glädje

Gospelmusikalen Johannes uppenbarelse på Folkets Hus ikväll var proffsig och förmedlade mycket glädje. Hej!
Det kom in 2218 kronor till rent vatten i Afrika.
Dessutom ska Kristen Gemenskap "fylla på" insamlingssumman med något tusen eftersom ensemblen inte ville ha reseersättning ens en gång. Det som vi tänkte ge dem ger vi i stället till insamlingen för Afrika.
För att vara en fredagskväll måste man anse att publiktillströmningen var helt okey.
Sångerna och budskapet från bibelns sista bok förmedlade både allvar och glädje. I sången Helig, Allhärskaren och Värdig är du fick vi fokusera på tillbedjan av Jesus Kristus. Sången Vilken glädje satte fart på hela kroppen och numret fick tas i repris. Handklappningar och äkta eritreanska jubelrop från delar av publiken visade att engagemanget och glädjen gick hem hos alla. Ensemblen som bestod av ett 25-tal personer från kyrkorna i Lindesberg kom redan vid fyratiden på eftermiddagen och fick frukt, smörgåsar och kaffe/te vid sex-tiden. Då ville de även att jag skulle ha en andakt och berätta lite om vårt arbete i Kristen Gemenskap. Vi hade också bön och förbön för konserten och för Bergslagen.
Här är några bilder från dagen. Kolla också bloggen Filipstad i folkmun som lagt in ett bildspel. Läs också kommentarer på den bloggen. http://filipstad.ifolkmun.se/2009/03/21/gospelmusikal-for-vattenprojekt





Bild från andakten som vi hade innan konserten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0