En välsignad vecka på Torp!

  • Nu är årets Torpkonferens slut för vår del.
    I tisdags hade vi en buss fylld med nysvenskar med oss till Torp. Likaså på torsdagen. Igår var det samling för vår familj då vi hade glädjen att ha alla barn och barnbarn med på Torp. Barnen deltog i Kalasmöten, familjefest i parken och igår kväll när Maud och jag hade bänkat oss i god tid i Ladan för att vara med på kvällsmötet kom vårt äldsta barnbarn, Emanuel och klämde in sig mellan oss. Det värmde på flera sätt!
    Annars blev det fullsatt i Ladan och många hundra fick sitta i Matsalen och följa mötet via TV.
    Det var ett fantastikt bra möte igår med Egil Svartdahl. Det tyckte Dagens reporter också och tusentals andra. 100-tals pastorer och ledare strömmade fram i avslutningen av mötet och fick förbön för att orka fullfölja det uppdrag som Gud gett oss.



  • Alla barn och barnbarn samlade idag på Torp till jordgubbstårtfest mellan Kalasmöte och missionsmöte. En stor nåd och glädje att få vara tillsammans!!!Bakade två tårtor på plats mellan skurarna. Förra året åkte övre halvorna på tårtorna av i kurvorna mellan F-stad o Torp







    Det var ett enastående bra möte ikväll (midsommardagen) på Torpkonferensen. Egil Svartdahls predikan illustrerad med bilder, youtubeklipp och bilder från sportens värld var suveränt bra. Sång, musik, vittnesbörd och information m.m. Allt blev en helgjuten enhet. Hoppas många reser sig från åskådarplatsen och blir aktiva deltagare.

    Det finns något ågot för alla på Torpkonferensen



    ‎900 barn o föräldrar på Kalasmöte på Torpkonferensen igår




  • Daniel Sjöberg skojar lite med bullen när vi fikade. Han är en sån go kille!

    Det var många (kanske 30-tal) seminarier i vitt skilda ämnen på konferensen. Här ett kort från seminariet "Islamiseringen av Sverige-myt eller verklighet?" med Ferro Mehmedovic som med skarpt intellekt och bra framställning redogjorde för läget i Europa. Bilden visar ett antal punkter som var och en fick ge svaret på denna fråga.








    Bussen som vi skjutsade våra nysvenskar med parkerad på den fina ängen med vacker utsikt över närkesslätten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0