Mycket bra helg tillsammans med Ljus i Öster

Jättebra möte på pingstdagen i Korskyrkan, Hällefors. Bra predikan om den helige Andes kraft och om det namn som är över alla andra namn, makter, omständigheter, svårigheter och till synes omöjliga problem, nämligen Jesus Kristus som lovat vara med oss alla dagar. Mycket duktig sångare från Halden, Norge. Profetiska hälsningar om helanden som människor gensvarade till. Roligt att se unga iranska flickor vara med och be för folk. Visst är det märkligt att precis när en av våra afghanska tolkar flyttar, så kommer ännu en ny och superduktig afghansk tolk till oss i lilla Hällefors/Filipstad.

Till nästa helg laddar vi om och tar emot Teen Challenge samt en grupp från New Wine med John Derneborg i spetsen. Reservera lördag mellan 14-21 för seminarier och möten då vi kommer att få se Guds kraft beröra människor.

En av våra invandrarflickor behöver en cykel. Hon är 15 år.

Sen har vi ett akut behov av en liten lägenhet (rum och kokvrå eller kök) i två månader för en höggravid mamma med litet barn som behöver lugn och ro inför förlossningen. Någonstans i Värmland/Örebroområdet???? "Vad ni har gjort mot en av dessa mina minsta, det har ni gjort mot mig" Citat av Jesus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0