Återfunnen och infogad på sin rätta plats

Vi hade ett underbart möte idag. Besök av såpnggruppen Vi fyra som sjöng engagerat, vackert och med värme och kärlek. Jag delar lite av min predikan om att bli återfunnen. Kanske du ska bli funnen och komma in i det som Gud tänkt för ditt liv. Du har ett stort värde och är viktig. Läs Lukas 15: 4-7 om det borttappade fåret och 8-10 Kvinnan och det borttappade myntet
Brukar du leta efter saker?
Fyra saker jag brukar kolla att jag har med mig då jag ska gå ut: Plånboken, bilnycklarna, telefonen samt brickan som visar att jag tar blodförtunnande medicin. Glömmer ändå ofta en av dessa saker……
En dag gick det inte att komma in i telefonen. Glömt lösenordet efter en uppdatering. Prövade allt. Telefonen innehåller idag så mycket viktigt. Mail, meddelanden, anteckningar om tider och möten med människor, adresser. Försökte i tre dagar utan att lyckas. Planer på att ta bort allt för att kunna använda igen eller köpa ny telefon. Skulle precis sätta mig i bilen och åka cirka tio mil för att få hjälp att göra fullständig omstart, DÅ ringde mannen och berättade att han lyckats göra detta på distans. GLAD!!! GUD HAR MILJARDER MÄNNISKOR ATT HÅLLA REDA PÅ-ÄNDÅ GLÖMMER HAN ALDRIG NÅGON.
Matteus 10:29-31 Säljs inte två sparvar för en kopparslant? Men ingen av dem faller till marken utan att er fader vet om det. Och på er är till och med hårstråna räknade. Var alltså inte rädda: ni är mer värda än aldrig så många sparvar.

Myntet hörde förmodligen ihop med flera mynt i ett halsband. Det var viktigt för helheten. Och om det bara var ett ensamt mynt, hade det sitt värde och var så viktigt för kvinnan. Du och de gåvor som Gud gett dig är viktiga för teamet, för din familj, för din släkt m.m. De gåvor som Gud gett dig kommer till sin rätt då du intar din plats i det som Gud tänkt ut.
Bibeln visar gång på gång hur viktigt ett människoliv är, hur viktig en individ är, hur Gud älskar varenda en av oss, att han var villig att lämna allt för att söka upp det förlorade. Jesus tog tid med EN samarisk kvinna. Detta ledde till att en hel stad fick höra talas om Jesus och frälsningen.
Jesus måste stanna och gå till EN blind tiggare för att hela honom.
Gud hittade Sebastian Stakset som nu får vara många, många till hjälp. Tältmötena i Sävsjö. 100-tals tar emot Jesus till frälsning, nytt liv, upprättelse. Se bilden från tältet i Sävsjö. Guds kärlek når in på SIS-hemmen, på fängelser och anstalter.
De som kommer till tro idag tar emot HELA PAKETET, frälsningen, dopet och uppfyllelsen av den helige Ande. Joel, min son har döpt flera den senaste tiden. De nydöpta började tala det himmelska språket allt eftersom den helige Ande gav dem orden. De prisade, ärade och lovade Gud. Du behöver ALLT för att bli andligt stark i denna mörka och jobbiga tid. Vi lever inte efter en kyrkas eller samfunds regler och traditioner utan efter Guds ords klara instruktioner.

GUD LETAR EFTER DIG! Du har ett stort värde! Om du befinner dig i dammet, i röran, i misären, bland kompisar och vänner, på gatan i folkvimlet-GUD LETAR EFTER DIG. Han ska hitta dig. DU GLIMMAR-DET FINNS NÅGOT AV GULD OCH SKIMRANDE DIAMANT I DIG. Ge inte upp! Ta emot HOPPET, LIVSMOD mobilisera MOD och TÅLAMOD. Du blir funnen-du hittar hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0