Vi behöver producera vår egen mat

 
 
Ett av våra barnbarn vill bli bonde. Jättebra! Vi behöver producera mat i Sverige. Vi önskar honpm lycka till.
Två afghanska unga män jobbar på mjölkgårdar. De lämnade id- handlingar som bevisade vilka de var. Därför fick de tillstånd att arbeta. Båda konverterade till kristen tro. Migrationsverket avslog deras asylansökningar. Man trodde inte på att de blivi kristna (vilket numera sker med de flesta).
Då sökte de att få stanna i Sverige på grund av sina arbeten, men DÅ avslogs även deras ansökningar eftersom myndigheterna ansåg att de pass de lämnat in, saknade de säkringar som behövs. Båda två ska därför utvisas. Detta är horribelt. Alla uppgifter stämmer och svenska myndigheter borde förstå att ett fattigt land som Afghanistan inte kan ha datorer i varje by.
Dessa båda bönder behövs på de gårdar där de jobbar. När både Migrationsverket och domstolarna hakat upp sig på en liten detalj i födelsenummer. Mamman hade skrivit månad och år i Koranen, men inte dagen. Vi firar födelsedag exakt på dagen vi föddes, men det gör man inte i alla länder.
Det verkar som om man VILL leta fel och anledningar till att ge avslag. Nu när inga utvisningar genomförs på grund av Coronaviruset, kan de fortsätta att mjölka tro? Eller ska de tvingas sitta på sina rum, bli nervösa och sjuka? Detta är ju helt sjukt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0