Kraften i namnet Jesus

Här berättar jag om sju fantastiska bönesvar som vi fått uppleva i Filipstad och Hällefors.
 
https://www.youtube.com/watch?v=tuhPxhGExP0&fbclid=IwAR1dHY6m2IzpYcXViQZTiDvLFZaSrPKr-Q1QDOuJgVH0ILsxjfd3nebQqFg
 
Du kanske undrar: ”Hur kan ni hålla på år ut och år in med era möten, böner och sånger. Är det inte tråkigt och händer det nåt? Får ni svar på era böner nån gång? Jo! Lyssna Mycket fantastiskt har hänt trots vår svaghet och litenhet. Och visst händer det att vi får vänta på bönesvar och ibland blir vi otåliga och saknar svar på våra frågor. I Nya Testamentet står det i Apg.3 och 4 om en förlamad man som blev helad.
-Genom vilken kraft och i vems namn har ni gjort det här?
-Det är i nasarén Jesus Kristus namn som den här mannen står framför er fullständigt frisk.
De förbjöd dem att tala till någon mer i det namnet.
Lärjungarna bad då: ”Låt tecken och under ske genom din helige tjänare Jesus namn.” De gav sig inte och fortsatte att berätta om Jesus och be för sjuka.
 
Jag var till vårdcentralen
Läkaren tog in  mig på rummet. Gick iväg för att kolla några prover. Knackade på dörren och en sköterska kom in. Jag kände igen henne från tiden då hon var asylsökande med sin familj och sin gamla mamma. Mamman sjuk. Läkarna hade gett upp hoppet att kunna göra något. Vi bad för kvinnan. Familjen kom till Betel i Hällefors där barnen blev döpta. Sen flyttade familjen till en stad och vi hade inte så mycket kontakt.
Det var på samlingar i Erikshjälpens café som vi först mötte denna gamla kvinna. Flera som vi bad för blev helade och de tog med sig sina vänner. 40-50 personer från olika länder deltog. Nu berättade sköterskan att hennes dödssjuka mamma blev frisk och att hon lever fortfarande och mår bra. Kraft i namnet Jesus!
 
Muslimer kom för att fråga om jag kunde be och samtala med några buddister.
Muslimerna bodde tillsammans med en familj som var buddister. De tände rökelse i rummet och bad till andarna. Muslimerna irriterade och tyckte det vore bättre om familjen blev kristna.
Fick kontakt med familjen från Vietnam. Undervisade. Kom troget på mötena och läste bibeln på sitt språk. Hjälpte till på Erikshjälpen. Lagade goda vårrullar och bjöd på gång på gång. Deras son flera diagnoser. Vi fick genom ett mirakel kontakt med en specialist på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg som skrev ett mycket starkt intyg. Familjen fick uppehållstillstånd en dag då jag skjutsade dem till MV i Örebro. Två familjer. Långa förhör. Chefen på MV tog en promenad med mig. Frågade om familjerna. Sen när vi kom tillbaka, sa han att hans assistens skulle skriva ut PUT till de två familjerna. Fortfarande kristna med i kyrka i Malmö
 
Du kan lyssna till fler berättelser om du lyssnar på programmet på Youtube

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0